Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@00:47:17 GMT

بلد، پرنصب‌ترین و پرکاربردترین مسیریاب ایرانی

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۲۳۵۲

بلد، پرنصب‌ترین و پرکاربردترین مسیریاب ایرانی

آفتاب‌‌نیوز :

با گسترش اینترنت و تلفن‌های هوشمند، دیگر برای پیدا کردن مسیر و مقصد فقط کافیست نام محل مورد نظر خود را بر روی یک اپلیکیشن مسیریاب جستجو کنید تا به راحتی بتوانید مقصد خود را بیابید. اپلیکیشن مسیریاب فارسی بلد، پرنصب‌ترین و پرکاربردترین مسیریاب ایرانی است که در حال حاضر بیش از ۴ میلیون کاربر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعداد کاربر نشان دهنده قابل اعتماد بودن این اپلیکیشن و در نتیجه ارایه خدماتی بوده است که به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

پیشنهاد سریع‌ترین مسیر

مهم‌ترین ویژگی اپلیکیشن بلد در پیشنهاد سریع‌ترین و بهترین مسیر برای رسیدن به مقصد مورد نظر است. این مسیریاب فارسی با بهره مندی از فناوری هوش مصنوعی در کمترین زمان به بررسی مسیر‌های مختلف نموده و سریع‌ترین مسیر‌ها را در پیش روی کاربر قرار خواهد داد. مسیریاب بلد به کمک اطلاعاتی که از فعالیت کاربران خود دریافت می‌کند و همچنین از طریق همکاری با نهاد‌های مرجع مانند پلیس راهور و شهرداری، ترافیک زندهٔ خیابان‌ها را نمایش می‌دهد.

نقشه کامل شهر‌های مختلف ایران

یکی از امتیازات نقشه بلد، بهره مندی از خودرو‌های مجهز به دوربین برای عکاسی از سراسر شهر و نقشه برداری دقیق با آخرین جزییات شهری است که هر روز نقاط پرتردد جدیدی مثل شعب بانک‌ها، بیمارستان ها، رستوران‌ها و... به نقشه اضافه می‌شود. این خودرو‌ها به کمک دوربین‌هایی که برای چنین هدفی بر روی آن‌ها نصب شده هر روز مسیر‌های مختلف را در شهر طی کرده و در هر ثانیه از نقاط اطراف خود عکسبرداری می‌کنند. به همین خاطر تعداد نقاط پرمراجعه در این مسیریاب اندروید و آی او اس بیش از ۴.۵ برابر گوگل است و پلاک خانه‌ها در نقشهٔ بلد مشخص شده است. قابلیتی که در هیچ کدام از مسیریاب‌های آنلاین در ایران وجود ندارد. بلد قابلیت منحصر به فرد دیگری هم دارد که ثابت می‌کند در شناخت و آشنایی با شهر هیچ نقطهٔ ضعفی ندارد. این قابلیت که به ژئوکدینگ مشهور است، امکان جست و جوی دقیق با آدرس پستی را برای ما فراهم می‌کند.

مسیریاب سخنگوی فارسی

فارسی بودن اپلیکیشن بلد این امکان را در اختیار کاربران قرارداده که با هر سطح سواد و دانشی امکان استفاده مسیریاب را بر روی تلفن همراه خود داشته باشند. برخوردار بودن از فونت چشم نواز استفاده از این اپلیکیشن را راحت‌تر کرده است. علاوه بر دارا بودن یک دستیار مجازی سخنگو باعث شده است که در هنگام رانندگی به مسیریابی با آسودگی بیشتر انجام شود. این مسیریاب سخنگو در آینده نزدیک علاوه بر امکان صحبت به زبان فارسی، به صدای ترکی، عربی و کردی نیز توانایی صحبت خواهد داشت تا دیگر قومیت‌های کشورمان بتوانند متناسب با زبان مادری خود از این اپلیکیشن استفاده نمایند.

تشخیص محدوده طرح ترافیک

اپلیکیشن مسیریاب فارسی بلد در تمام شهر‌های کشور که طرح ترافیک در آن‌ها اجرا می‌شود، محدوده‌های طرح ترافیک را برای کاربران مشخص کرده است و هنگام مسیریابی در داخل طرح به کاربر هشدار می‌دهد که در داخل محدوده طرح ترافیکی قرار دارد. همچنین ساعت اتمام طرح ترافیک را می‌توانید در پایین صفحه ببینید. در شهر تهران که دارای دو محدوده ترافیکی اصلی و طرح آلودگی هواست دو محدودهٔ طرح ترافیک با دو رنگ قرمز و آبی برای حلقه اول و دوم ترافیک مشخص شده‌اند. علاوه بر این اگر راهی باشد در صورت تمایل کاربر «بلد» می‌تواند مسیری را پیشنهاد کند که از هیچ محدودیت ترافیکی نمی‌گذرد.

مصرف پایین باتری و اینترنت همراه

اغلب کاربرانی که از مسیریاب‌های خارجی استفاده کرده اند از میزان مصرف باتری و اینترنت آن انتقاد کرده اند. یکی از ویژگی‌های مسیریاب بلد، مصرف کم باتری و اینترنت است. با مصرف پایین‌تر باتری و بستهٔ اینترنتی امکان استفاده از نقشهٔ بلد افزایش می‌یابد و کاربران در مسیر‌های طولانی‌تر با خیال آسوده‌تری از این مسیریاب اندروید بهره می‌برند.

مسیریابی ترکیبی

بلد بخشی از قابلیت‌های خودرو برای رانندگان و بخشی دیگر را برای افرادی طراحی کرده که از سرویس‌های حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند. برتری این مسیریاب آنلاین به دیگر نقشه‌های موجود، قابلیت مسیریابی ترکیبی آن است. یعنی زمانی که افراد مقصد و مبدا خود را مشخص کنند با پیشنهاد‌های مختلف برای استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی روبرو می‌شوند که شامل ترکیب استفاده از تاکسی، مترو، اتوبوس و پیاده‌روی کوتاه می‌شود. این قابلیت هنوز در هیچ کدام از نقشه‌های موجود در کشور فعال نشده و به صورت اختصاصی فقط در مسیریاب آنلاین بلد قابل استفاده است. علاوه بر این امکان درخواست تاکسی اینترنتی تپسی هم به صورت مستقیم از روی نقشهٔ بلد فراهم شده تا کاربر با دقت بالاتر مقصد مورد نظر خود را انتخاب کند و سپس به راحتی درخواست سرویس‌های مکان مورد نظر خود را از تپسی بدهد.

نقشه آفلاین

دیگر با داشتن بلد نباید نگران ضعیف شدن اینترنت در گردنهٔ کوه‌ها یا دل جنگل بود. با قابلیت نقشهٔ آفلاین در بلد دسترسی ما به مسیریابی در این اپلیکیشن از بین نخواهد رفت. اگرچه امکان مطلع شدن از محدودهٔ طرح ترافیک در نقشهٔ آفلاین از بین می‌رود، اما در این نقشه دیگر خبری از مشکلاتی که بابت ضعیف شدن پوشش‌دهی اینترنت و همچنین هزینه‌های بالای اینترنتی کاربران وجود داشت، نخواهد بود. برای استفاده از این ویژگی ابتدا باید از بخش منو به قسمت دانلود نقشه آفلاین رفته و نقشه استان مورد نظر خود را دانلود کنید تا به راحتی و بدون نیاز به اینترنت، به کل نقشه استان دسترسی داشته باشید.

کاربرد‌های متناسب با روز

بلد کاملا متناسب با روز و نیاز‌های جامعه حرکت می‌کند. برای مثال همزمان با جاری شدن سیل در فروردین ۱۳۹۸، امکانی برای شناسایی نقاط پرخطر تهران هم به این مسیریاب اندروید اضافه شد. این قابلیت در شرایط پرخطر می‌تواند جان افراد زیادی را با مسیریابی امن نجات دهد. همزمان با برگزاری نمایشگاه الکامپ و همچنین نمایشگاه کتاب در سال گذشته نقشه و جایگاه غرفه‌های مختلف در این اپلیکیشن قابل دسترسی بود تا کاربران با کمک آن بتوانند در هزینه و وقتشان بیشتر صرفه‌جویی کنند. سپس با شیوع کرونا، برای دسترسی بهتر به بیمارستان‌های ویژه کرونا، این مراکز در روی نقشه به صورت جداگانه تفکیک شدند تا بیماران برای دسترسی به این مراکز و داروخانه‌ها زمان کمتری را هدر بدهند. علاوه بر این بعد از زلزلهٔ تهران در اردیبهشت ۹۹، میانبری در صفحه اول نقشه بلد برای دسترسی به مراکز امن زلزله نمایش داده شد. در موارد دیگر با افزایش فعالیت افراد در بورس طراحان این نقشه فیچری برای دسترسی سریع‌تر به کارگزاری‌های بورس در بالای نقشه خود اضافه کردند. برای همین باید گفت که این نقشه صرفا نقش یک ربات برای مسیریابی افراد به مقصد را برعهده نداشته بلکه در بحران‌های اجتماعی، مراسم‌های جمعی و فعالیت‌های مشارکتی، مسئولیت مهمی برای آسایش و رفاه کاربران ایفا کرده است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مسیریاب بلد تبلیغات مورد نظر خود برای دسترسی طرح ترافیک ترین مسیر سریع تر مسیر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش

وزیر آموزش و پرورش گفت: ترمیم سند تحول بنیادین لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: "ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت، [لذا] ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌وپرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید."

کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است

رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت گفت‌وگویی با رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش داشته است که بخشی از آن را مشاهده می‌کنید:

رضامراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گفت: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.

صحرایی بیان کرد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند به عنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه میرود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی، اجرای این سند به حدود 20قانون و آیین‌نامه نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.

وی عنوان کرد: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرای پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیر مستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغمند تحول بودند.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است. امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملّی است. یعنی سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه، دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد.

وی افزود: سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه راه، اعتبار تخصیص خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هر سال مشخص شده است.

صحرایی گفت: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟